0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

dior

Dior, som så många andra makeup och skönhetsmärken lanserar naturligtvis nyheter inför våren och sommaren, när jag på lunchen häromdagen sprang förbi Kicks fick jag en sån här härlig vårkänsla i kroppen och kände att idag vill jag bli lite rosa.. Och det blev jag! En impulsgrej helt enkelt, men ibland är dom bäst (och även dyrast). Bland läppstifts och nagellacks hyllorna gick jag sakteliga fram och ”nosade” på allt nytt som kommit, så kom jag fram till Diors hylla och där stod dom, det lilla rosa som jag för dagen drömde om, det där som gjorde att jag svävade på rosa moln. Jag är barnsligt förtjust i rosa, när jag skall köpa något som glänser på läpparna så blir det oftast i någon nyans av rosa, mina sminkväskor är nog ett slag av femtio nyanser av rosa… jag får tydligen aldrig för mycket och alla toner och färger är olika 🙂 eller? Hursom så kanske det blev lite mer än vad jag tänkt för dagen, det slutade både med ett nagellack, läppstift och en läppglans så nu är det bara för solen och våren att komma fram…. Nej det behövs faktiskt inte, det rosa nagellacket sitter redan på mina naglar! Nagellacken var redan slut på Kicks så jag fick springa till Åhléns så vill ni vara med på lite vårnytt så vänta inte för länge…

dior 1

dior 2

dior 3

Så nu blir det rosa kyssar till sommaren 🙂

Puss på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “På rosa moln med Dior

  1. Vårens färger känns så härligt att få sminka sig med nu. Vill också ha ett nagellack i vårig ton.
    Du kommer att vara kanonfin i ditt nya.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »