Skyway monte bianco

Skyway Monte Bianco det åttonde underverket i världen! Den nya gondolen som roterar under färden som tar dig upp till 3466 meters höjd mellan den eviga isen i Mont Blanc. Puuh! I lördags var vi på världens häftigaste utflykt, vi tog Skyway Monte Bianco upp till toppen av berget, en magisk färd tack vare den 360¤ roterande hytten.  Banan har tre stationer för att kunna ta sig ända upp till toppen och vid dessa stationer finns det barer, restauranger och en helt del andra nöjen (shopping)… Den invigdes sommaren 2015 och har tagit fyra år att bygga. Det går nästan inte med ord beskriva den känslan som fanns i kroppen under färden upp, jag har aldrig varit med om något liknande!

Skyway monte bianco

Skyway montebianco

Skyway montebianco

Skyway monte bianco

image

Skyway montebianco

Att stå på denna topp och se Mont Blanc resa sig i skyn på ena sidan och på andra sidan se bergstopparna i både Schweitz och Frankrike var mäktigt! En upplevelse utöver det vanliga!

Men nu är det måndag och jag är tillbaka till verkligheten några dagar..

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Skyway Monte Bianco”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *