image

Louis Vuitton är det samma sak som – Kan man köpa kärlek för pengar? Det beror på vilken sorts kärlek man köper skulle jag vilja säga! Kanske inte ren och skär kärlek som skall hålla tills döden skiljer en åt eller i nöd och lust. Men kortvarig impulsiv förälskelse, också en sorts kärlek, en sån här kärlek vid första ögonkastet, det går att köpa, fråga mig! Det var precis vad som hände mig på lunchen. Av någon anledning, utan att jag själv visste om det egentligen, så styrdes mina fötter, motvilligt 🙂 mot Louis Vuitton butiken… Kände på engång när jag kom in i butiken att det här känns inte bra, det här kommer att sluta illa, väldigt illa, ni vet den där känslan man har när man egentligen borde vända på klacken och gå därifrån. Försökte faktiskt göra det men det var som om fötterna satt fast i golvet och att någon hade låst dörren och kastat nycklarna, jo det är säkert, det kändes precis så! Och jag vet egentligen varför, för på engång när jag klev in genom dörren så var det som att mina ögon helt plötsligt kunde både se dubbelt och i vidvinkel, jag såg bara två saker där inne och dom stod det Helen på! Svårare än så var det inte… Ibland har man tur (eller otur) att råka komma precis när nyheterna släpps och det var precis vad jag ”drabbades” av idag! Den 1 april kom en del nyheter ur kollektionen ut i butik.. Och vad händer? Jo, precis det som hände idag, jag snubblar in vid ”fel” tillfälle och blev en lunch ”fattigare” om man säger så…

louis vuitton


louis vuitton
(Harbor sneakers)

louis vuitton

louis vuitton

image
(Croisette damier azur)


Så lite kärlek kan man faktiskt köpa 🙂

Puuh.. vatten och bröd!

Ha en fin måndagskväll 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Kan man köpa kärlek för pengar?”

  1. Gud jag blev stör förälskad i väskan <3 Det får bli en tripp till LV när jag ska till Stockholm i slutet på April 🙂

  2. Jättefina! Ja det är väldigt svårt att gå ut från LV utan bruna påsar! 😉 Vad kostade väskan? Kram Sussi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *