Fredagen är här och det innebär Dagens outfit

0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

Dagens outfit är här vilket även betyder att fredagen är här! Dom flesta veckor går fort, men det här tror jag går till historien! Kan väl kanske bero på att jag har haft så mycket att göra både på jobbet på dagarna och hemma eller på olika event på kvällarna… just nu längtar jag efter en solstol på en vit strand, intill ett blått hav och en klarblå himmer :-), men snart, snart, kanske även det kan gå i uppfyllelse om allt går som det ska… Men än så länge så går vi här hemma och väntar på sol och värme, det är ju enligt mig fortfarande alldeles för kallt, häromdagen när jag vaknade och skulle ut på en PW så drog jag öronen åt mig lite grann, 2 grader varmt och snö… det är inte roligt i slutet på april, men inte ovanligt i och för sig. Hur som så vill jag ha värme! Idag bjuder jag naturligtvis på hela veckans outfit men innan ni får se vad som klätt min kropp under veckan måste jag berätta något roligt som hände mig häromdagen. Det är mycket roligt som hänt dom sista dagarna, men det här är en av dom… Jag fick en kommentar på bloggen av en tjej som heter Angelica, som själv driver en blogg, där hon skrev att hon skrivit om mig på sin blogg, om att hon rekommenderar sina läsare att titta in hos mig, hon kallar inlägget för NÄTKÄRLEK och det kan man verkligen kalla det, NÄTKÄRLEK. Ett stort tack för ditt inlägg Angelica! Angelicas blogg hittar ni HÄR.
Men nu skall ni inte behöva vänta längre…. nu kör vi 🙂

vårnytt från tullhuset
Kofta Day Birger Et Mikkelsen (ring för leverans) skjorta Hunkydory byxor Hunkydory
Ni kommer väl ihåg att ni har 15% rabatt hos Tullhuset t.o.m den 1/5 på ett helt köp!
(Gäller ej möbler eller beställningsvaror, kan inte kombineras med andra erbjudanden)


dagens outfit 2
Kavaj Six Ames skjorta ZARA väst Hollies jeans H&M boots RM Williams Tullhuset

 

dagens outfit 4
Kofta Veronica Virta topp Lindex jeans 2ND Day boots RM Williams

dagens outfit 3
Jeansskjorta Mango väst Tullhuset kavaj Gina Tricot jeans 2nd Day boots RM Williams

dagens outfit 1
Blus (gammal) kavaj Lindex jeans Tiger of Sweden boots RM Williams väska Louis Vuitton

dagens outfit
Armband från nya serien från IOAKU

vårnytt från tullhuset 4
Kavaj (gammal) skjorta Day Birger et Mikkelsen Tullhuset jeans Fornarina Tullhuset boots RM Williams solglasögon Chanel

DSC_5737
Byxor Lindex skinnjacka ZARA (gammal) halsduk Burberry 

Hoppas som vanligt att ni hittar något som faller er i smaken…

Nu skall jag rusa vidare mot kvällen, skall på ett trevligt event på Hotell Sheraton ikväll 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Fredagen är här och det innebär Dagens outfit

  1. Så snygg med alla fina kläder. Jag tror bestämt du är en liten duracellkanin. Vila lite i helgen. Kram Inger

  2. Det är helt klart dags för mer kärlek, och så även på nätet! <3
    Och jag vill skicka dig en nätkram för dina alltid lika härliga inlägg! Veckans outfit icke att förglömma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »