Skynda fynda på Tullhuset

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

REA REA REA!
Nu är sommaren snart här och då är det dags för alla reor… visst är det bra, att man har chansen att hitta riktigt snygga sommarfavoriter, dessutom till mycket bra priser, innan man skall åka iväg på semester? Som ni vet så tittar jag mer än gärna in på Tullhuset när jag är där och förra veckan hann jag in två gånger till och med 🙂 och fick då reda på att dom skulle starta sin rea den här veckan, bland annat klänningar kommer att finnas med.. jag älskar klänningar, tyvärr så tillåter ju inte vädret alla dagar att man går med bara ben, men så fort det tillåter så försöker jag sätta på mig en klänning. Hittade några favoriter som jag tänkte tipsa om inför rean så ni har möjlighet att vara med och fynda.

tullhuset 1
En underbar strandklänning från Maison Scotch, den hittar ni HÄR

tullhuset
Den här klänningen provade jag också, tycker att kombinationen av blommigt och randigt är ”skithäftig”, kommer från Marella och den hittar ni HÄR

tullhuset 1
Själv köpte jag den här supersköna klänningen från Day Birger et Mikkelsen, den hittar ni HÄR

Det var bara några utav mina favoriter när det gäller klänningar, all REA hittar ni på Tullhusets hemsida

Keep on shopping 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Skynda fynda på Tullhuset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »