hikeindesign

Den där känslan att ta sig tiden att krypa upp i soffan när regnet öser ner utanför fönstret är ganska härligt. Inte ofta jag kryper upp i soffan bara för att dricka en god kopp te och läsa en tidning, men när jag väl gör det så njuter jag extra mycket. Här i veckan när vädret var som sämst och jag inte kunde göra det som var planerat passade det alldeles utmärkt att ta sig den tiden att bara vara för en stund. Inser dock när jag väl gör det att jag borde göra det oftare 🙂 men ni vet det där med tiden och att man ibland prioriterar andra saker också, trots att tid för återhämtning är väldigt viktig. Hur som så njöt jag för fullt under den tiden jag satt där..

hilkeindesign

hilkeindesign 1

Söndagkväll, alltid lite vedmodigt när ledigheten är slut och man får vänta några dagar tills nästa vila, men den här veckan har vi ju midsommarafton att se fram emot 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

One thought on “Känslan av att få krypa upp i soffan

  1. Jag har lärt mig att dom stunderna är väldigt viktiga för mig och min balans, så jag njuter av varje liten stund jag får :).
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *