roppongi 1

Skall man njuta extra mycket (och extra dyrt) så skall man äta Sushi från Roppongi. I helgen frossade vi rejält i extra lyxig Sushi från Roppongi, men jösses så gott det är! Det är verkligen skillnad på Sushi och Sushi. Är man bara sugen på dom vanligaste Sushibitarna så kan man nog nästan handla dom på vilket Sushihak som helst. (nästan). Men vill man ha extra fina, extra goda, extra lyxiga… då skall man absolut prova Roppongi. Beställ med hem eller ät på restaurangen, själva tog vi hem maten då vi hade varit ute hela dagen och kände att det skulle vara skönt att landa hemma i soffan. Så med Sushi för ett helt kompani och en flaska champagne blev den kvällen väldigt lyckad 🙂

Måste bara få fresta Er lite grann…

roppongi

roppongi 3

roppongi 2

roppongi 4

Och självklart kan man inte avsluta en middag utan en Bubbies i efterrätt :-). Jag kan absolut inte ha dessa hemma, dom går åt som smör i solsken..

bubbies 2

Nej raringar… nu måste jag skynda mig till SATS för ett litet träningspass innan jag skall ta tag i arbetsdagen, ikväll sätter vi oss i bilen för att köra 35 mil uppåt i landet för lite midsommarfirande…

Önskar Er en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Sushifrossa från Roppongi”

  1. Ser väldigt gott och lyxigt ut. Och dess små bubbies. Kan inte få tag på dem. Trevligt midsommar och kör försiktigt. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *