Varför göra som alla andra när man kan göra som man själv vill :-). I lördags ville vi fira midsommarafton engång till och då gjorde vi det, efter att ha njutit av sol, frukost och fika på vårt favorit fik i Vaxholm, på Hembygdsgården åkte vi hem och förberedde det som skulle bli vår lunch, för på kvällen hade vi tänkt grilla en stor saftig köttbit, men ibland så är man inte lika strukturerad som Skalman, jag missar både mat och sovtider, så innan vi hade gjort klart våran ”lunch” var klockan närmare middagstid än lunchtid så vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle orka med två måltider till för dagen så det fick helt enkelt bli en större lunchtallrik med det godaste tillbehören. Det blev härliga sittar, sill, potatis, ost och gott bröd, till det, eftersom det vara ”midsommar” det minst efterlängtade på bordet, snapsen! Det är en så här sak som bara skall finnas men om ni frågar mig så smakar det… blää! Men på nåt sätt så måste den ner till sillen, så jag sköljde glatt ner den med lite champagne :-). Har kommit fram till att champagne kan lösa mycket.. haha!

Men så här fick våran ”midsommar” bli..

midsommarafton 4

midsommarafton 2

midsommarafton 5

midsommarafton 6

Ikväll fortsätter vi att fira, nu skall vi bege oss av ner till en marina ute på Djurgården för en 50 års fest 🙂

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *