0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

esso 9

Kommer ni ihåg när bensinmacken Esso fanns? Det gör jag.. men det var länge sen, men ändå som om det vore igår,  när vi i helgen var förbi en gammal nedlagd Esso mack, som idag är som ett museiföremål, kommer man som sagt ihåg det som om det vore igår, dom gamla bensinpumparna, godisautomaterna, oljepumparna, bilverkstaden… När man tittade in i macken och såg dom gamla varorna som såldes på mackarna på den tiden. Ja det var verkligen en liten nostalgitripp, trots att jag inte är lastgammal så inser man vad tiden går fort och vad saker och ting har förändrats. Esso är ju ett svenskt oljebolag som har funnits sedan 1860 talet. 1939 fanns Esso på många stationer världen över och under 1986-1987 byttes skyltarna ut till Statoil, svenska Esso hade köpts upp av normännen… och som vi nu alla vet så har ju även Statoil köpts upp och bytt namn till Cirkle K. Men som sagt, ett bolag med ursprung från 1860 med namnet Esso… Vi fick oss som sagt en liten nostalgisk stund!

esso 1

esso 7

esso 2

esso 3

lörstrand

esso 5

esso

esso 6
Minns ni dom här gamla godisautomaterna? Det gör jag 🙂

vitaestiloPå den tiden var det mycket ”pinuppor” som var med på reklamkalendrarna från bensinmackarna, så vad gör man inte för att smälta in i den gamla miljön 🙂

Med det så går semestern vidare…

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “En nostalgitripp på Esso

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *