Där dom stora båtarna bor

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

yalikavak 1

Yalikavak – där dom stora båtarna och dom tjocka plånböckerna bor, jag var där förra året och vi åkte dit även i år. Bodrums Puerto Banus heter Yalikavak, dit tar man sig med buss (eller egen bil) från Bodrum och resan tar ca 40 min. Väl på plats nere vid hamnen  möts man av en marmorerad gång som tar en längs alla STORA båtar och ”svindyra” butiker :-), men man kan ändå inte låta bli att njuta lite grann när man går där, det är så fint och det är verkligen det där extra.. det kostar ju ingenting att gå och titta på alla båtar och fönstershoppa :-). Jag var ju där förra hösten med Filip så jag visste precis vart vi skulle gå och äta, det mest populära stället i Yalikavak med en enorm utsikt över havet och solnedgången. Hade även önskemål om att ta ett glas champagne på Zuma bar, ett jättefint ställe med poolen som försvinner ner i havet (infinity pool) och där solen ”alltid” lyser, självklart, utan att shoppa, även gå in i dom fina butikerna, nu lyckades jag inte riktigt hålla mitt löfte om att inte handla, men nästan 🙂 men bikinin för 12000 kr fick stanna kvar i butiken.. haha!!
Det är med ord svårt att beskriva hur magiskt vackert det är i Yalikavak så jag låter bilderna bara flöda…

yalikavak 3

yalikavak 4

yalikavak 9

yalikavak 2

yalikavak 5

yalikavak 8

yalikavak 6

yalikavak 7

yalikavak 20

yalikavak 10

yalikavak 11

yalikavak 12

yalikavak 13

yalikavak 15

baklava

Här äter man dessutom den bästa Baklavan ever!!!

yalikavak 19

yalikavak 21

Ett ställe som jag hoppas ni besöker om ni är på semester i Bodrum.

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Där dom stora båtarna bor

  1. Vad vackert det ser ut. Kommer ihåg reportaget du gjorde från detta ställe förra året. Det är fint. Kanske kanske blir det Turkiet igen någon gång då får jag ta mig dit.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »