0 0
Read Time:50 Second

public-sundbyberg

Morsdag i oktober! Det finns alltid tillfällen att fira och i lördags var det dags för mig och min stora älskade son att fira morsdag 🙂 När morsdag var, var ju jag och den lilla skatten i Turkiet och firade där, sen har tiden bara gått och jag har ”hotat” Jesper med att varje månad som går så blir det ett glas champagne, så jag tror han tyckte att det var dags nu, för att det inte skulle bli för dyrt och för att mamma inte skulle bli för onykter… haha! Hursom så var vi ut och åt en 3-rätters middag i lördags på Public i Sundbyberg, dit måste ni gå,  med både vin och champagne, fantastiskt gott! Så gott så jag glömde knäppa kort på förrätten till och med… men så mysigt vi hade!

public-sundbyberg-1

public-sundbyberg-2

public-sundbyberg-3

Önskade så att vi bodde lite närmare varandra så vi kunde ses lite oftare <3

Nej nu skall jag ut på nya trevliga äventyr.. ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “En försenad morsdagsmiddag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »