img_6135

Idag för 48 år sedan såg ett blont yrväder världens ljus för första gången och det var jag! Tänk vad åren går och inte känner jag mig en dag äldre.. Jag tror på mottot att man är inte äldre än man gör sig 🙂

img_6134

Vad dagen har att erbjuda vet jag inte riktigt men jag ska börja med att bjuda mina kollegor på lite fika 🙂

Njut av fredagen, det ska jag göra!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

17 tankar om “Idag är det ingen vanlig dag

  1. STORT GRATTIS!!!???på födelsedagen till den härligaste bloggerskan som finns! Don’t ever change! Kram kram Elli?

  2. Grattis fina du. Synd du bor så långt bort, annars kunde jag bjuda på kaka, bakad i min fina form. Var i stockholm onsdag torsdag. Väldigt bra planerat. Det gick ju bra att åka, men……från Södertälje in till Stockholm tog det 6 timmar! !!!!! Ha det underbart. Kram Inger

  3. Ett stort grattis på födelsedagen min sköna böna… jag hoppas du får en underbar dag med många paket och god mat =) Kram kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *