johan-bulow-4

Nu sitter jag bara och väntar på att det skall bli 1:a december så jag kan få börja öppna min adventskalender från Johan Bülow. Tänk er, varje dag någon smak av lakrits och choklad, jag dör! I år finns många favoriter som dom tagit fram som Dark & Mint choc, Cherry choc coated och Caramel choc coated. Ni hör ju bara på namnen, det bara vattnas i munnen. Det här är ju utmärkta julklappar till dom som älskar både lakrits och choklad, eller som Johan skriver det, Lakrids 🙂

Tänkte fresta er lite grann med vad som finns hemma hos mig just nu…

joh

johan-bulow-2

johan-bulow-1

johan-bulow-3

johan-bulow-5

Förstår ni att jag längtar 🙂 Allt hittar ni i deras Webbshop, här hittar ni alltid nåt som gör någon glad!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Årets godaste adventskalender

  1. Åh gud, precis det jag älskar mest. Kommer ju väl ihåg är jag vann denna lakrits. Vilken lycka. Ska nog ta och klick hem lite. Kraaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *