0 0
Read Time:58 Second

Tiden bara går och går. För några veckor sedan fyllde ju jag och lilla skatten år men jag har inte hunnit skriva om det än, fy på mig 🙁 Men nu tänkte jag tala om hur härligt vi hade det när vi firade tillsammans i Västerås. Vi går alltid ut någonstans och äter och firar våra födelsedagar och eftersom Filip och jag fyller med bara 1 veckas mellanrum så firar vi tillsammans och i år gick vi på en restaurang som heter Nom, jag själv hade aldrig varit där men blev positivt överraskad, supermysigt ställe med fantastik mat! Men egentligen spelar det ingen roll vad vi äter eller vart vi äter, bara vi får vara tillsammans <3

nom-vasteras-8

nom-vasteras-2

nom-vasteras-1Det här är dom två bästa jag har <3

nom-vasteras-4

nom-vasteras-3Den här ”lilla” killen överraskade mamma genom att ha rakat av sig allt hår 🙂

nom-vasteras-5

nom-vasteras-6

nom-vasteras-7Noms fantastiska klubba till dessert, missa inte den om ni går dit!

En restaurang jag gladeligen kommer besöka igen!

En underbar kväll fick vi tillsammans, önskade bara att vi hade fler såna, nu får jag vänta till jul och hoppas att vi alla kan samlas på ett eller annat sätt.

Ha en fin måndagskväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “För några veckor sedan fyllde vi år

  1. Åh dessertklubborna såg smarriga ut! vad var det för gott? Har faktiskt aldrig varit på NOM men har ofta tänkt att jag måste dit – får ta tag i det helt enkelt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *