En lyxig och vacker box fylld med skönhet

0 0
Read Time:52 Second

glossybox-1

Om du väljer att prenumerera på Glossybox så får du varje månad en lyxig och vacker box fylld med skönhet. Jag prenumererade på den tidigare men gjorde sedan ett uppehåll, men nu har jag alltså börjat igen. Så nu har min första box kommit fylld med massor av skönhet. The Body Shop har släppt en Limited Edition  av deras Body Butter – Frosted Berries, luktar magsikt och den var med i boxen, sen fanns det en jumbo Eye Pencil från Bubble 07, en skrubbmask för anti-age, perfekt i dessa tider, en Serummasq fulladad med aktivt serum och sist men inte minst den magiska Makeup Brush Cleanser. Där svampen är en rengöring för penslarna medan man kan blöta mittendelen för att dutta penseln i för att få en intensivare makeup.

Den här boxen är ju den ”perkfekta” julklappen….

glossybox

glossybox-2

Just nu får ni dessutom 10 % rabatt om ni tecknar en 6 eller 12 månaders prenumeration, erbjudandet gäller fram t.o.m den 12 december. Använd koden GLOSSYBOXJUL i kassan.

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »