0 0
Read Time:45 Second

Gold glitter Happy New Year 2017 background. Happy new year glittering texture. Gold sparkles with frame. Chic glittering invitation template for new year eve.

Happy New Year my dear followers!
Tänk att hela 2016 har passerat och vi är på väg in i 2017 och vi vet inte allt som kommer att möta oss under året 🙂 vi ger oss ut i en nästan tom almanacka som kommer att fyllas på eftersom med många nya och spännande saker.
Vad gör ni idag då?
Själv har jag varit på SATS och tränat för att kunna äta gott och njuta under dagen, vi ska nämligen checka in på Sturebadet under dagen och bara ta det lugnt och njuta, jag behöver verkligen bara vara idag.

sturebadet

Sen har vi varit så lata att vi har beställt hem en 4 rätters nyårsmiddag från Långbro Värdshus så det blir i stort sett bara att sätta sig vid middagsbordet när vi kommer hem. Efter det blir det bara soffmys och champagne, en efterlängtad nyårsafton och kväll.

nyarsafton-1

Önskar Er en riktigt fin nyårsafton!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Happy New Year Happy New Year

 1. Det låter som att du får en toppendag och en underbar nyårsafton!
  Jag sitter här i soffhörnet och hälsar på mina favoritbloggar, sen blir det ett träningspass innan det är dags att börja förbereda hemmet för gäster.
  Gott Nytt 2017 önskar jag dig och dina nära och kära.
  Kram Ulrica

 2. Låter som en helt underbart sätt att fira nyårsafton på!
  Tack för all inspiration 2016 och jag ser fram emot 2017!
  Och speciellt all tid som du lägger ner på detta.
  *****GOTT NYTT ÅR!*****
  Kram Lena*

 3. Härlig nyårsafton. Här blir det gäster, så maten får vi laga själva. Ser fram emot att följa dig även 2017. Ett riktigt Gott Slut och ett Gott Nytt År önskar jag dig. Nyårskramar Inger

 4. Gott Nytt År 🙂
  Här var aftonen lugn och satt ensam och surfa runt mest på datan med kaffe och frukt. Min birma fick 3 kattungar 31 oktober så lämna dom ensamma kunde jag inte ändå 🙂 Läser blogg när tid finns och går bakåt i tiden men lämnar sällan spår av skrift efter mig men nu med nytt år kände jag att några rader vill jag allt lämna som bevis att jag är en av alla dina läsare 😉
  God Fortsättning!
  Kram
  Katja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *