Häng med till stans bästa Sushi ställe….

0 0
Read Time:43 Second

Nu känner jag att det är dags att tala om vart stans bästa Sushi ställe ligger, ett ställe ni bara inte får missa! Förutom att maten är helt outstanding så är det en fröjd att se när dom gör iordning sushin, rena rama konstverket och det smakar lika gott som det ser ut. Esuki Sushi heter det magiska stället och ligger på Råsundavägen i Solna. Jag måste också erkänna att jag äter där ganska många gånger i månaden 🙂 framför allt på söndagar, en sån här slappardag när man vill luta sig tillbaka i soffan, äta gott och bara vara, och är man vid gott humör så kan man ta ett glas champagne till också 🙂

I söndags var det dags igen och jag måste bara få fresta er…

esuki sushi 5

esuki sushi 2

Esuki sushi 1

esuki sushi 4

esuki sushi

esuki sushi 3

Längtar redan till nästa gång….

Ha en fin kväll! Själv ska jag sätta mig på planet till Helsingfors 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Häng med till stans bästa Sushi ställe….

  1. Men jösses vad sugen jag blev nu, älskar verkligen sushi och de här bilderna fick verkligen mig att dregla 🙂 Stor kram och ha det nu gott i Helsingfors.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »