Det är många härliga mässor som är just nu när det gäller inredning, först var Formex och nu här i veckan har Stockholm furniture Fair gått av stapeln. Går i och för sig inte att jämföra med Formex, men väldigt mycket fint, hittade några nya trevliga kontakter så det ska bli spännande. Jag var dessutom inbjuden till Tarketts monter på lite tilltugg och mingel. Jag håller ju som bekant på att göra om hallen, kan bara i förbi farten säga ett det är ett jäkla jobb 🙂 men snart så… Ska även lägga nytt golv, har väl egentligen bestämt mig för vad jag vill ha, men inte riktigt hittat det än, men så fick jag lite tips och idéer av tjejerna från Tarkett så nu fick jag lite att fundera på. Tänk så mycket roligt man kan göra med golv egentligen 🙂

En härlig monter dessutom..

tarkett 5

tarkett 3

tarkett 6

tarkett 4

tarkett 2

tarkett 1

Dessutom ett litet paket med chokladpraliner fick jag med mig hem 🙂

Nej men hörrni! Nu är det dags att sparka igång måndagen och en ny vecka med nya utmaningar.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *