IMG_7134

Jag får aldrig nog! Eftersom jag är en liten gottegris så formligen älskar jag att gå på Afternoon Tea. Tänk allt gott som står framdukat och lockar ögat till goda smaker och dum vore jag ju om jag inte provade på det mesta när tillfälle ges.. haha! Förra helgen var det Magasinet i Vaxholm som fick ett besök, igen! Tycker deras uppdukade bord är oemotståndligt med nybakade bakverk, små goda smörgåsar och dagen till ära fanns det dessutom semlor. Jag älskar semlor!! Man kan väl säga så här, jag gick dit och rullade därifrån, men gott var det 🙂

magasinet i vaxholm 3

magasinet i vaxholm

magasinet i vaxholm 2

Magasinet i Vaxholm

Har sagt det förut och jag säger det igen, har ni möjlighet att ta er till Vaxholm så missa inte Magasinets Afternoon Tea 🙂

Nu ska jag ta och packa en liten väska och semestra lite i min egen stad över helgen….

Ha en fin lördag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *