Dags att ta tag i träningen igen

0 0
Read Time:57 Second

Nu är det dags igen, efter en operation och alldeles för många sötebrödsdagar så är det dags för träningen igen. Det är så skönt att vara igång  och nu kör jag för fullt, dels har jag min PT på ett privat gym, tränar på SATS där jag också har PT (har fått 12 PT timmar av min fina väninna S) och sen har jag köpt den snyggaste pilatesbollen som jag tränar med här hemma. Den är lyxig och glimmar av glamour :-). Det är den nya bollen som Leila har tagit fram, dessutom ett bra träningsprogram framtaget just för den här bollen som man får med, om man vill så finns det även en film man kan se lite olika övningar. Jag kan tycka att dom mest är fula och ligger i vägen, men den här är så snygg så den får gärna kika fram bakom skåpet här hemma. Jag har fått en idé om att få bra balans så jag brukar sitta på den när jag tittar på tv… Har ni sett bollen? Den är så snygg 🙂

inreda.com 1

Så vill ni kombinera träning och en snygg inredningsdetalj kan ni köpa en Pärlan 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »