Att sväva på små rosa moln

0 0
Read Time:38 Second

Att sväva på små rosa moln är väl mångas dröm och den har gått i uppfyllelse för mig, åtminstone en del av drömmen, nu har mina nya Nike Air Max Thea kommit, jag beställde ju fel första gången, därav att jag sålde dom andra, men nu har dom som jag skulle ha beställt landat och dom är SÅ snygga. Med tanke på att jag har såna problem med min fot så har jag svårt att hitta sköna skor men just den här modellen har jag fastnat för och i garderoben trängs nu många härliga färger och nu till samlingen denna rosa skönhet…

nike air max thea 2

nike air max thea 3

Jag köpte mina hos Zalando

Normala i storleken, jag har normalt 36 – 36,5 och på dessa har jag 36,5. Kommer att bli sommarens favoriter 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »