Godisråtta som jag är så var den här boxen anpassad efter mig

0 0
Read Time:1 Minute, 40 Second

testagram 4

Tänk att Testagram gjort en box det stod Helen på! Tänk att dom vet precis vad jag vill ha… haha! Jag är ju en riktig godisråtta och varje månad Testagram kommer så sliter jag upp boxen, för oftast finns det något nytt gottigt man får prova. Och den här gången var det verkligen min box, den var fylld med godsaker! Tyvärr så är det oftast under dagens hungrigaste timmar som jag öppnar boxen också, dvs. direkt efter jobbet! Den här dagen var likadan, vrålhungrig öppnar jag boxen och förvånas av allt och hinner inte titta på allt innehåll innan jag sliter upp påsen med dom nya Snickers bites! Satan var goda dom var!! Jag tycker Snickers är gott annars, men äter det inte så ofta, tycker dom stora bitarna är lite för mäktiga, men dessa små härliga bites var i min smak, och smakade gjorde dom! Mums, tror påsen nästan är slut till och med… Förutom dessa bites så var det även en påse med Snickers nya bites med. För att fortsätta på inslagen bana så fanns det tuggummi från Extra, Polar Ice,  M&M Peanut och nya smaken rasberry från Fishermans´s Friend. Lite matnyttigt också… Mjälloms Råg tunnbröd och en Burrito Mix från Santa Maria. En glädjande nyhet när det gäller rengöring var en ny flaska från Ajax, jag har alltid Ajax hemma, den nya Ajax Max Power som kan blandas ut i vatten eller användas direkt på ytan, mycket bra tycker jag!

Det här är en av dom bättre boxarna jag prenumererar på, det är alltid lika roligt och spännande varje gång den kommer, den  är fylld med nyheter som precis kommit ut i butiken eller som kommer inom kort. Och alla dessa nyheter för bara 99 kr/mån.
Har ni inte testat än så gör gärna det, tror inte ni blir besvikna. Allt ni behöver veta kan ni läsa Här

Så här inbjudande var månadens box….

testagram 1

testagram 3

testagram 2

testagram

Nu kanske ni förstår min lycka över denna box 🙂

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »