Dansar fram som en ballerina

0 0
Read Time:40 Second

flattered 1

Någon mer än jag som älskar skor? Någon mer än jag som inte inser att man kan ha för många skor? Nu har jag äntligen kommit till skott och prova ett par Flattered och jag blev handlöst förälskad. Jag tycker oftast att skor med smal tå klämmer lite grann och blir lite hårda i skinnet, men här har jag hittat favoriten! Dom är så fantastiskt mjuka och sköna, som små tofflor som man dansar fram på… Förra veckan var jag in i butiken GEIST och som vanligt kommer man aldrig tomhänt därifrån och en sak som fick följa med hem var dessa supersnygga flattered….

flattered

Ett litet tips till er som letar snygga men sköna skor 🙂

Nu får ni ha en skön söndag, själv ska jag iväg och äta brunch och på hotell inatt….

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »