Vart kommer mina kläder ifrån?

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

wendtclothing

Jag tycker ni är så underbara kära läsare. Alla frågor ni mailar och vill ha svar på och jag försöker svara på allt jag bara hinner. Jag missar säkert någon någongång och det får jag be om ursäkt för, ibland är det så att jag läser frågorna i telefonen och tänker att jag ska svara när jag sitter hemma vid datorn, sen glömmer jag bort det ändå… förlåt förlåt förlåt!!

Men nu har jag fått massor av frågor om mina tränings/fritidskläder den sista tiden så nu tänkte jag berätta om vart dom kommer ifrån och historien bakom det.

Jag har ju min finaste bästaste väninna C som hjälper mig med allt, och då menar jag allt, hon tröstar mig när jag är ledsen, skrattar med mig när jag mår bra, tipsar om nya märken, nya butiker, recept, ja massor av nyttigheter här i livet. För några veckor sedan så tipsade hon om ett nytt svenskt klädmärke som startats av en svensk kille som tagit fram snyggare träningskläder, C hade hittat ett par snygga byxor till sin man och jag blev naturligtvis nyfiken och gick in och tittade och såg att dom även hade kläder till tjejer och eftersom jag ”slänger av mig kläderna” när jag kommer hem från jobbet och kryper in i myskläder föll jag direkt för dom här kläderna, praktiskt och snyggt på en och samma gång. Märket heter Wendt Clothing och har skapats av en kille som heter Rikard Wendt. Jag är imponerad att att man lyckats kombinera träningskläder med mode. Rikard själv har tävlat i Fitness, spelat på golftouren och arbetat flera år som PT och har där sett intresset för snygga träningskläder och han har verkligen lyckats.

wendt clothing 2

wendt clothing 1

wendt clothing

När jag hade köpt mina kläder tog jag kontakt med Rikard för att ge honom beröm för stil och komfort på kläderna så började vi prata lite om mig och min blogg och jag fick då en rabattkod som ni kan använda om ni vill köpa lite snygga träningskläder.
Ni använder då ”vitaestilo20” i kassan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Vart kommer mina kläder ifrån?

 1. Hej,
  Du har bara så fina kläder och medan andra undrar var de kommer ifrån så undrar jag vad du jobbar med som kan klä dig så fint och ur-tjusigt på jobbet varje dag? Jag jobbar som gymnasielärare och kan ha ganska mycket snyggt på mig, men mer av en vardaglig klassisk variant då det tyvärr 🙂 skulle se konstigt ut om jag kom i läderkjol, kavaj och högklackat till klassrummet. Det måste vara helt underart att ha ett yrke där man kan vara så otroligt fint klädd som du är till vardags.

  Jag älskar dina inlägg på fredagar! Jag är så kass på att sätta ihop kläder så dina bilder inspirerar. En request från en trist lärare: Skulle du kunna visa lite outfits någongång i tema typ för sådana som jobbar på kontor eller i skolan (som jag). Jag skulle uppskatta det jättemycket.

  Kram och ha en fin söndag!

  Anneli i Dalarna

  Kram och ha en underbar

  1. Hej Anneli!
   Jag jobbar som Key Account manager. Jag är ofta ute på olika event på kvällarna. Så jag blandar mina outfits från vad jag har på mig på dagarna och kvällarna.
   Jag hoppas det jag visar kan hjälpa till ditt yrke, jag gör ju inga specifika inlägg på det sättet utan knäpper kort på det jag har för dagen, men jag hoppas något kan hjälpa dig 🙂
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »