Full fart mot helgen och dagens outfit

0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Den här veckan kan jag verkligen säga att det har varit full fart mot helgen. Förra helgen var jag i Berlin, landade på svensk mark natten mot söndagen. Efter det var det dags att åka hem packa upp, tvätta och packa om. Måndag morgon stod jag på Arlanda igen, den här gången var det Göteborg som var destinationen. Hemma igen på tisdagkväll, jobb på onsdag, onsdagkväll hade jag ett event, ett mycket lyckat sådant måste jag säga, som jag hade ordnat tillsammans med en av Sveriges främsta estetiska läkare, Anne Wetter. Torsdagmorgon, igår alltså, satte jag mig i bilen för att köra 35 mil uppåt i landet, närmare bestämt till Ljusdal, för att ha ett event hos mina kunder där vi pratade färg, minglade och drack bubbel och det bästa av allt så fick jag några timmar och en övernattning hos mina föräldrar :-). I dag är det fredag och jag har precis kommit tillbaka till Stockholm, nu känner jag att det ska bli skönt med fredagkväll framför Let´s Dance och en lång helg, jobbar i och för sig på söndag men vi har ju en extra dag på måndag att njuta av :-).
Den här veckan liksom alla andra veckor har jag ju grävt i garderoben för att hitta något att sätta på mig och så här har min vecka sett ut…

 dagens outfit 9Blus och kofta ZARA väska Gucci skor Novita Scorett skinnbyxor Frontrow living

dagens outfit 8Topp ZARA skinnjacka köpt i Spanien väska och bälte Gucci byxor 5 units Butiken GEIST

dagens outfit 7Tröja Baum und Pferdgarten kavaj Gina Tricot jeans Tullhuset skor a Pair Butiken GEIST

dagens outfit 10

dagens outfit 11Kavaj Mango blus Vesna W Stockholm, Butiken GEIST jeans Tullhuset skor Nike Air Max Thea Zalando

dagens outfit 2Topp Marella Tullhuset jeans ZARA skor Nike Air Max Thea

dagens outfit 3Örhängen Caroline Svedbom

dagens outfit 1Jacka köpt i Spanien, jeansskjorta H&Mbyxor Tullhuset, boots Sandro

dagens outfit 4Tröja och byxor ZARA väska Louis Vuitton skor Novita Scorett

dagens outfit 6Jacka Duvetica jeans ZARA skor Nike Air Max Thea hoodtröja & other stories väska Gucci solglasögon Chanel

dagens outfit 5

Precis så har min vecka sett ut, hur har eran vecka sett ut 🙂

Ha nu en riktigt bra fredagskväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “Full fart mot helgen och dagens outfit

 1. Sååå mycket snyggt. Som vanligt. Men….Vilket tempo du far fram i
  Tröttsamt men roligt förstår jag. Ha det underbart
  Kraaaam Inger

 2. Ojojoj! Det var ett späckat schema minst sagt (var rädd om dig Helen, det är lätt att dras med & göra av med alldeles för mycket energi när det är roligt ) Det syns dock inte på dig du är lika snygg & fräsch som alltid & dina outfits är superläckra, outfit Nr 2 är ju helt galet snygg, jag bara älskar toppen & den spanska skinnjackan, likaså kavajen från Gina Tricot är ju hur snygg som helst. ( tur att jag är några storlekar större än dig annars skulle jag ju tjata på dig att du ska ha ”Bloppis” titt som tätt så jag kunde köpa mina favoriter ur din garderob.;) 😉
  Ha nu en superskön helg för det ska jag ha! ”Cavan” står på kylning & Lets Dance är efterlängtat sedan blir det att tapetsera i gäststugan vid sommarhuset om så bara vädret tillåter.
  Kramar Christina 🙂

  1. Tack Christina ❤️
   Dina kommentarer gör mig alltid lite extra varm, du är så generös med dina fina ord ?
   Du har helt rätt, det är lätt att bli ”fartblind” ?
   Ja, Cava och Let’s Dance är en bra kombo 🙂
   Ha en riktigt fin kväll!
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »