spara pengar

I dag är det många som drömmer om olika saker här i livet, vissa drömmer om att köpa en lägenhet, andra om att köpa ett hus, någon annan kanske vill köpa en bil, själv drömmer jag om att köpa en sommarstuga eller ett sommarhus. När man börjar räkna efter hur lång tid det skulle ta att spara till mitt dröm sommarhus så inser jag att jag aldrig kommer att få det huset, vad har man då för alternativ? Jo, alternativet är att Låna pengar När man lånar pengar så måste man alltid ta med i beräkningen att det naturligtvis blir både ränta och amorteringar, ingenting är gratis. I samband med det så kräver bankerna ibland en säkerhet för lånet, i mitt fall skulle det då bli mitt vackra sommarhus :-).

låna pengar

För att få låna pengar krävs det naturligtvis att det kommer in pengar också, det är svårt att låta pengarna gå ut från kontot om det inte varje månad kommer in några….

Samtidigt kan man se det som en investering, idag när det är krav på amortering så är ju chansen större att man får lite pengar över den dagen man eventuellt säljer tex. bostaden.

För att göra en översikt på vilka utgifter man har varje månad så kan man börja med att se över vad man betalar för varje månad, det är oftast försäkring, mat, hyra, kanske dagisavgift, pensionsförsäkringar, telefon,  jag det är en hel del utgifter som kommer till varje månad.

Men för att göra en kalkyl på hur månadskostnaden ser ut för ett lån varje månad så kan man gå in på Consector privatlån så får man se räntesatsen och räkna ut vad månadskostnaden skulle bli.

Så här skulle gärna mitt dröm sommarhus få set ut…

sommarhus

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *