(Detta är ett samarbete med Nextory)

Har ni provat att lyssna på böcker istället för att läsa? Jag är helt ”såld” sen jag började prenumerera på Nextory. Jag läser igenom bok efter bok och det bästa av allt är att man kan lyssna i stort sett överallt, med en ”riktig” bok kan det vara svårt att läsa när man kör bil till exempel :-). Dom sista veckorna har jag lyssnat på massor av böcker, till och med när jag är på gymmet så har jag ljudboken i örat i bland. Vissa böcker fastnar man mer för än andra och en bok jag verkligen tyckte om, ja det är ju riktiga romantiska tjejböcker då förstås… haha! Är trilogin av Elisabeth Andersson, På andra sidan Venus, Här och nu och Under det underbara.

En romantrilogi om de tre väninnorna och cheferna Maria, Sofie och Katarina. Rappt och underhållande skildrar författaren maktkamper, kärlek och svek på ett sätt som verkligen fängslar läsaren.

Väl värd att ta med på semestern i sommar. Är ni tveksam till om ni tycker om att lyssna på böcker så kan ni alltid ”prova på”, just nu får man prova fritt i 2 veckor hos Nextory

Nextory

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *