vitaestilo

Alla goda ting är tre! På Mors dag blev alla ting uppfyllda, det var 1. mors dag 2. kakbuffé på Hembygdsgården i Vaxholm 3. jag fick vara med mina skatter. En bättre dag kan jag inte önska mig. Mina älskade skatter kom upp med fina presenter, kramar och ett omhändertagande. Dom hämtade mig för att sen åka vidare till Hembygdsgården i Vaxholm för lite lunch och fika. Det har ni säkert förstått sen tidigare att det är ett av mina favoritställen. Är så förtjust i deras kakbuffé :-). Dom öppnade för säsongen sista april men det här var första besöket för i år, men det kommer förmodligen följas av många fler .. Men det bästa som sagt på hela dagen var att få ha mina älskade vid min sida.
Det lite sämre var ju då att jag inte orkar så mycket och blir väldigt trött och yr men det fick jag hålla borta under några timmar.

Det blev en dag att lägga till minnesbanken.

hembygdsgården i vaxholm 6

hembygdsgården i vaxholm 3

hembygdsgården i vaxholm 4

hembygdsgården i vaxholm 7

hembygdsgården i vaxholm 5

hembygdsgården i vaxholm 2

vitae stilo 1

hembygdsgården i vaxholm

Mina finaste <3

Hoppas ni också haft en bra helg!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

5 tankar om “Mors dag och kakbuffé

  1. Stiliga pojkar du har. Och du är lika snygg och färgmatchad som vanligt trots operation. Mycket snygg klänning på dig. Hoppas du blir bättre snart i din stackars fot. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *