Ikväll ska ni få ett fantastiskt gott middagstips – Pulled salmon Wraps! Som ni vet så prenumererar jag på Testagram och för en tid sen fick jag med delar av en måltid till Pulled Salmon Wraps från Santa Maria. Det var tortillabröd, en krydda och en lime chutney. Jag ställde det där i skåpet och hade mer eller mindre glömt bort det tills vi häromkvällen skull äta lax och kunde inte riktigt komma på vad vi skulle göra med laxen. Då hittade jag det här ”kittet” i skåpet och tänkte att det var dags att prova. Det enda vi behövde komplettera med var lax, matlagningsyoughurt och färsk spenat. Jag la även med mango med tanke på att jag är en riktig fan av mango, äter det till typ allt :-). Men den passade väldigt bra till!!
Ni köper alltså Santa Marias tortillabröd som det står Pulled Salmon Wraps på, ”Chapati bread”, en krydda för Pulled Salmon Wrap, i den kryddpåsen ligger även en påse i för att lägga ner laxen i och sen lime chutney, enkelt och bekvämt har dom tagit fram en måltid!
Så så här skulle inköpslistan se ut:
Chapati Bread (tortillabröd för Pulled Salmon Wraps)
Krydda för Pulled Salmon Wraps
Lime Chutney
Allt detta från Santa Maria
Matlagningsyoughurt
Mango (om man vill)
Laxfilé
Lime chutney
Om ni köper färsk lax tar ni bort skinnet på laxen. Lägger ner den i kryddorna och kryddpåsen som ni köpt, ni ska även tillsätta 1 msk smör och ½ dl vatten, men allt står.
Lägg den påsen i ugnen på 200 grader i 20 min.
Ta sen ut påsen, ta två gafflar och dra isär laxen.
Servera sen med bröden, chutney, youghurt och tillbehör.
Det var så himla gott! Jag hade inte alls föreställt mig smaken på det här, jag brukar göra pulled pork men det här var så mycket godare.
Ni ”måste” testa det här….
Jag kommer snart att göra det igen!
Kram
Ser galet gott ut – det måste jag prova! Jag har också de där kitet hemma.
Oj vad gott det ser ut! Det måste jag absolut prova Tack för tipset! Kram.