0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Då ses vi här igen, dessutom på ”rätt” dag :-). Hur har er vecka varit? Här går det sakta men säkert framåt, har väl egentligen inte gjort något speciellt under veckan, tagit det lugnt, träffat läkaren, varit på mitt favoritställe i Bromma och ätit glass, tagit några minuter i solen annars har det mest varit tankeverksamhet om hösten och framtiden, ibland tycker jag det är bra att inte veta vad framtiden har i sitt sköte, men ibland önskade jag att jag hade mer kontroll över vissa situationer, vilket gör att jag inte mår så bra. Men jag försöker, med betoning på försöker, vara här och nu. Försöker ta sommaren för hur den ser ut just nu och gör det bästa av allting.
Vad gör ni själv? Är ni bortresta, eller har ni tid och gå in och läsa bloggen på dagarna/kvällarna?

Jag hoppas ni finner någon inspiration av min veckas outfit…

dagens-outfit-14Jeansskjorta H&M kjol Baum und Pferdgarten väska Gucci

dagens-outfit-16Linne H&M byxor 5 units Butiken GEIST 

dagens-outfit-12Jeans H&M t-shirt Anine Bing Butiken GEIST Linne By Malene Birger sneakers Filippa K

dagens-outfit-17Skjorta COS jeans ZARA bälte Gucci sneakers A Pair Butiken GEIST

dagens-outfit-instagramKlänning ZARA sandaler Rizzo

dagens outfit 18Tröja Ganni kjol Custommade

dagens-outfit-20Klänning Monki skor Nike Air Max Thea

Det var hela veckans outfit, nu väntar en ny spännande vecka 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “Sommar och sol och dagens outfit

 1. Mycket snyggt som alltid, jag kikar ofta in hos dig. Jag är ”dålig” på att hitta kläder på H&M, så det är kul att se dina tips så jag själv har möjlighet att köpa dem om jag vill, utan att behöva rota igenom allt:) Om du förstår hur jag menar:)
  Är sugen på Guccibältet. Har du någon mindre ljus/vit väska som du skulle kunna rekommendera? Min svarta Ralph Lauren känns lite ”stor” nu på sommaren.
  Ha sköna dagar och hoppas dina funderingar och tankar löser sig till det bästa
  Kram Maria

  1. Tack!
   Ja ibland gör man riktigt bra fynd på H&M 🙂
   Nja… såg en mindre ljus på Mango som var fin om du inte vill lägga så mycket pengar.
   Kram
   Helen

 2. Å vad fin klänningen från Monki är. Har du köpt den i år? Gillar verkligen fredagar då dina outfit kommer ut, man får så mycket inspiration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »