Furillen_redigerad-1

Nu är jag tillbaka på Gotland igen och den här gången från Furillen, eller även kallad Furilden, en Ö utanför Gotlands nordöstra kust, men det är bara en liten liten bro över så det är inga problem att ta sig dit. På Furillen har det drivits Kalkstensindustri och det har även varit ett millitärt skyddsområde. Kalkstens industrins gamla fabrikslokaler används idag till hotell, och heter Fabriken Furillen. Jag har själv aldrig bott där men har en önskan att få göra det. Ett ställe långt ifrån civilisationen, ett ställe där det inte går att göra så mycket mer än att ta det lugnt, lyssna på fåglarna, titta på havet och förmodligen äta väldigt god mat. En eller två nätter skulle jag vilja vara där, sen skulle jag nog klättra lite på väggarna, jag vill ju att det ska hända lite grann trots att jag ska ta det lugnt :-). Men har ni inte för avsikt att bo kvar där så kan ni göra som oss, bara åka dit och titta på hotellet och naturen…

furillen-1

furillen-3

furillen-2

furillen-4

furillen-5

furillen-6

Gotland är ett fantastiskt ställe, en av dom finaste öarna i Sverige sommartid, denna härliga kontinentala känsla är svår att få på så många ställen.

Har ni varit på Gotland?

Nej kära vänner, nu är det dags att tvätta av sig havets saltvatten och gå ut och äta en god middag, solen skiner från en klarblå himmel här på Rhodos 🙂

Ta hand om varandra!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *