0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

I fredags eftermiddag checkade vi ut lite tidigare från jobbet. 25 grader varmt och säkert den varmaste och finaste dagen den här sommaren i Stockholm. Såna dagar måste man ta tillvara på så vi satte oss i bilen och styrde kosan mot Sigtuna. Sigtuna är en pittoreskt supermysig sommar idyll med sina vackra gränder, fina hus och alla små mysiga Caféer. För att inte nämna den lilla promenaden längs Mälaren där man kan avsluta med en god glass. Nu blev det ingen glass för oss just den här gången men det blev mycket annat gott :-). Vi började med en seeeen lunch hos Plåt Pelle, en lagom stor och otroligt god räksmörgås i en grönskande trädgård i strålande solsken. Sen strosade vi runt lite och tittade i butikerna och hade det allmänt bra. Sen var det dags för en fina paus och den tog vi på Tant Bruns Kaffestuga. Tant Bruns Kaffestuga är kanske den äldsta byggnaden i hela Sigtuna kommun. Där inne i trädgården står små fikabord och tjejerna som serverade var klädda i kjolar och förklädde , precis som förr i tiden. Här finns inga dignande diskar fyllda med delikata bakverk utan här tas beställningarna vid bordet och kaffet serveras i gamla kopparkannor, jätte mysigt och gott!!! Så vi fick en underbar eftermiddag i solen i Sigtuna….

IMG_9367

IMG_9377

IMG_9378

IMG_9371

IMG_9375

IMG_9368

IMG_9369

IMG_9370
Det gäller att komma ihåg dom här stunderna när kvällarna blir mörkare och kallare..

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »