Månadens skönhetsprodukter från Glossybox

0 0
Read Time:31 Second

(Det här är ett reklaminlägg för Glossybox och innehåller annonslänkar)

glossybox

Nu har den rosa fina boxen kommit, den här månaden med ”Beauty and the city” tema. I Glossybox finns det alltid 5 skönhetsprodukter varje månad. Den här månaden var det en pincett från Pick and Pinch med riktigt vassa kanter så man kommer åt alla hårstrån. Ett flytande och krämigt läppstift i korallrosa från The Beauty Crop. En hårspray från Moroccanoil som ger stadga till frisyren. En flytande highlighter från Manna Kadar och en näringsrik ansiktsmask från Beautaniq Beauty, så nu har man lite och sätta tänderna i igen 🙂

glossybox

glossybox 2

Har ni provat den än?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »