Det här med att ta det lugnt är inte riktigt min grej

0 0
Read Time:2 Minute, 37 Second

”Godmorgon Godmorgon” ja så låter det oftast här hemma på morgnarna när jag kliver upp, jag är faktiskt ganska morgonpigg utav mig, får dessutom lite dåligt samvete när jag ligger i sängen för länge på morgonen. Så jag kliver gärna upp och utnyttjar dygnets vakna timmar. För det mesta börjar jag alltid min dag med ett träningspass på gymmet, för mig en underbar start på dagen! Men nu är det måndagkväll och så är jag lite tröttare, ja inte bara för att det är måndag utan för att det är kväll och efter jobbet, då ”dör” jag en smula, det är därför som jag tränar på morgonen också, för jag kommer aldrig iväg efter jobbet, har jag väl kommit hem så vill jag helst inte gå ut igen. Då vill jag sätta på mig myskläderna och ”hasa” runt här hemma 🙂

Det här med att ta det lugnt är ju som sagt var inte riktigt min grej, i helgen har det varit fullt upp. I lördagsmorse var jag uppe tidigt för att gå på ett event på Precious mässan ( klockor och smycken) på Stockholmsmässan och direkt efter det bar det av till Västerås. Min stora skatt skulle hjälpa till att kolla på det ”röda lilla vrålåket”, byta lite olja, oljefilter osv…. så då passade jag på att smita ner till Tullhuset, ååå så mycket fint dom fått hem, åååå så dyrt det blev.. haha. Timmarna bara flög iväg och Tullhuset stängde och jag var tvungen att åka och hämta den lilla röda, hem till stora skatten och byta om för att sen åka ner på stan för en mysig, lång och god lördagsmiddag. Den här gången valde vi a grill, ligger nere vid kajen, inte långt från Tullhuset. Har aldrig tidigare varit där, men  ytterligare ett ställe jag kan rekommendera för er som bor i närheten av Västerås. En fantastisk meny som passar alla, både om man tycker om kött, fisk eller är vegetarian. Vi var alla väldigt nöjda så dit kommer vi att gå fler gånger.

Jag ska visa er lite mer och bättre bilder sen men jag måste få ge er en liten sneakpeak på vad jag hittade på Tullhuset

Den här jackan kommer bli en riktig favorit i vinter, alla slet och drog i den när jag var inne i butiken, finns även i grönt, spana in den i deras webbshop. Cedrico jacka i svart och Cedrico jacka i grönt. Ett nytt norskt märke som dom tagit in.

Tiden gick som sagt var väldigt fort men till slut var det dags för lite middag…

Sen har vi då min stora skatt, alltid med glimten i ögat och något ”bus” på gång 🙂

Så himla mysig och härlig kväll!

Timmarna började dra sig mot senare lördagskväll men då kom den här killen på att vi skulle åka till skybaren på The Steam Hotell och ta en drink, så sagt och gjort så for vi dit, lite bilder från det fantastiska ställe kommer senare.

Nu är det måndag och ny vecka igen, blev lite sen hem från jobbet men nu är det dags att ta tag i middagsbestyren.

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Det här med att ta det lugnt är inte riktigt min grej

  1. Vad härligt du haft det! Har ännu inte tagit mig i väg till steam men nu måste det bli av , är verkligen sist på bollen där men den som väntar på nåt gott….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »