The Steam Hotell i Västerås är inget hotell, det är en destination dit man åker för att bli hänförd av inredningen, miljön och konceptet som sådant. Bara man kliver in genom dörrarna får man en upplevelse man sällan får på ett hotell och det känns som att alla som är där är ”hemma”, dom spelar pingis, äter en god middag, sitter med en drink vid brasan, spelar schack, åker upp till Sky baren för att njuta av utsikten, en bit mat eller något gott i glaset. Förra lördagen när jag var i Västerås for vi dit efter middagen för att få känna på atmosfären och ta en drink i sky baren. Det var kö för att komma upp i sky baren så vi fick vänta en stund, men inte länge alls. Det berättades också att dom första veckorna hotellet var öppet var det bara hotellgästerna som fick åka upp till baren, det var fullt! Vi har under en tid försök boka rum där över en helg men det är fullt varje fredag och lördag i hela september och oktober. Vi har fått ett rum sista helgen i oktober, och jag längtar enormt! Ska bli så spännande att se hotellrummen och framförallt få se och uppleva Spaat som alla pratar om. Men jag tog några bilder i lördags när jag var där så ni får en liten smygtitt…

 

Har ni möjlighet att åka hit så gör det! Om ni inte vill bo kvar, gå bara in för att se hur otroligt häftigt det är 🙂

Njut nu utav söndagen raringar, själv ska jag iväg och jobba några timmar.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Ett svar på ”The Steam Hotell måste vara Sveriges häftigaste hotell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *