Ge dig själv några lugna stunder med Liptons nya teer

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Finns det något som är mysigare den här årstiden, när höstmörkret kommer allt tidigare på kvällarna, (tycker egentligen inte om den här årstiden men man måste göra det bästa av situationen) än att sätta sig i soffan, tända lite ljus, slötitta lite på tv och bläddra i ett magasin och samtidigt njuta av en kopp te?! Jag har fått möjligheten att prova Liptons nya teer som kommer ut i handeln vilken dag som helst (om dom inte redan gjort det). Det är tre nya teer

Lipton After Dinner
Lipton Do the Detox
Lipton Sweet Nights

Jag har hunnit prova After Dinner och Detox och dom var verkligen goda. Så håll utkik i butikerna när dom kommer upp i hyllorna.

Jag har fått dessa teer via Smakbox och just nu har ni ett kanonerbjudande från dom via mig…

Köp 1 box få 1 på köpet!!

Just nu får ni som påbörjar en Prenumeration på Smakbox augusti boxen på köpet. Kan det bli bättre? Ja! Det kan faktiskt bli det!! Förutom att ni får en box gratis så får ni dessutom 15% rabatt på boxen ni köper om ni använder koden VITAESTILO i kassan. Behöver ni själva inte boxen för stunden så passa på att ge bort den i present. Billigare kan det inte bli ?

Kram
Helen

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Ge dig själv några lugna stunder med Liptons nya teer

  1. Som läsare av din blogg uppfattar man att många av din inlägg är reklam. Enligt marknadsföringslagen ska det klart och tydligt framgå att det är reklam. Annons, i samarbete med etc. Reklam i sociala medier är inkomst och ska besksttas enligt gällande skatteregler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »