Emma .S en vacker och framgångsrik kvinna

0 0
Read Time:2 Minute, 49 Second

Tänk om alla hade lika stort hjärta som Emma.S, då skulle världen se helt annorlunda ut, jag lovar! I torsdags var jag ute på Duty Free, Terminal 5 på Arlanda och träffade tidigare modellen och numera hudvårdsdrottningen Emma.S. En tjej som jag bara följt via medier i många många år, ända sedan hon som modell befann sig i Paris för att senare flytta till New York för att sen jobba som ansiktet utåt för Lindex och sen 2009 då hon startade och skapade hudvårdsserien Emma.S. En tjej, jag skriver tjej, hon är ung både till det yttre och det inre (vi är födda samma år hon och jag så jag tar för givet att hon känner sig som mig, som en ung tjej 🙂 .) med båda fötterna på jorden och med skinn på näsan. Hon behandlar alla människor i sin närhet som att dom vore hennes allra närmaste. Man känner sig både sedd och hörd och hon ser alla. Alla kunder som gick förbi hennes monter på Arlanda blev emottagen som att hon kände alla sen många år tillbaka, en social förmåga inte alla besitter. Jag blev grymt imponerad av Emma. Hon har som sagt ett CV som en av Sveriges vackraste kvinnor och har vunnit många skönhetstävlingar innan modellkarriären tog fart och hon flyttade till Paris. Hennes modellkarriär började 1988 och pågick i hela 12 år, när man ser henne skulle man kunna tro att hon fortfarande jobbade som modell. Förutom sin hudvårdsserie har hon lanserat två parfymer, uppkallade efter gatorna hon bodde på i Paris och i New York. Rue de Varenne sen tiden hon befann sig i Paris och Barrow Street från tiden i New York, den sistnämnda, Barrow Street blev min stora favorit och fick följa med hem, ska skriva om den och dess härliga doft i ett annat inlägg.

Emma har fått många ”Awards” för sina produkter, några som ligger på topp är hennes Enzyme peeling, som tar bort alla döda hudceller, gör att grå och tråkig hud får mer lyster, drar ihop porerna och innehåller både AHA syror och BHA syror, masken får bara sitta på 1 minut, annars blir man ilröd i ansiktet. Efter att man gjort enzyme peelingen är det bra att återfukta med ”ageless oxygen mask” som tillför mycket fukt till huden och som ger en mjukare och skönare känsla. Även den har vunnit pris.

Har ni inte provat Emmas produkter tycker jag ni ska göra det, det finns många återförsäljare för hennes produkter sen ligger dom otroligt bra till prismässigt.Värt att lägga på minnet är att alla produkter tillverkas i Sverige och alla ingredienser är noga utvalda och kontrollerade.
På Emmas egna hemsida kan ni köpa hennes produkter

Men ni får inte glömma, jag påminner er igen, om ni ska ut och resa, förbeställ era Duty Free varor på Arlanda så får ni, förutom det redan låga priset, ytterligare 10% rabatt.
Duty Free har dessutom börjat med lägsta prisgaranti, så skulle ni hitta samma vara/produkt till ordinarie pris någon annanstans billigare än på Arlanda så får ni tillbaka mellanskillnaden. Här hittar ni alla Emma.S produkter som finns på Arlanda

Och så här såg det ut när jag fick träffa fina Emma…

Många härliga skratt som jag kommer att leva länge på 🙂

Det är lördagskväll och jag hoppas ni får en riktigt fin sådan!

Kram

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »