Välkommen fredag! Men vad är det som händer, jag är så trött!! Kan man verkligen känna av den där timmen så mycket? Jag vet inte, men trött som få är jag, skulle behöva en lååååång och skön semester utan en massa måsten känner jag. Gärna med näsan vänd mot solen 🙂
Hur mår ni och hur har er vecka varit?
Den här veckan har varit en av dom lugnaste på länge, som tur är, med tanke på att jag är så trött. Livet går i sin vanliga takt, gymmet varje morgon fyra dagar i veckan, kvällarna har jag slötittat på tv, bloggat och tagit det lugnt. Så himla skönt! Jag hade ju dessutom semester i måndags då vi var på Steam Hotel så den här veckan gick lite extra fort. Nu är vi framme vid helgen och det är ju Allhelgonahelgen och jag har lovat att jobba imorgon så helgen blir kort. Jag får ta igen det på söndag och göra något mysigt istället, kanske leta upp ett mysigt ställer för en Afternoon Tea eller en brunch, det passar bra så här i höstrusket. Dom kommande helgerna blir det födelsedagsfiranden för fullt så då blir det fullt upp. Men som sagt, vi är framme vid veckans sista vardag, fredag, och det innebär att det är dags att ge er lite inspiration i form av hela veckans dagens outfit och så här har den sett ut…

Blus Butiken GEIST skinnbyxor DAY Nordiska Hem supersköna byxor!! Finns att beställa HÄR  boots Marzio väska Louis Vuitton

Blus MQ kavaj Hunkydory Butiken Geist jeans Rag & Bone stövlar Marzio bälte Gucci

Topp och byxor ZARA väska Louis Vuitton Mini Pochette

Tröja In Wear Ellos jeans H&M boots CC Skor

Topp Baum und Pferdgarten Butiken GEIST byxor ZARA väska Michael Kors

Halsduk Diane Von Furstenberg tröja Gina Tricot vaxade jeans ZARA boots Nude

Blus ZARA skinnbyxor DAY Nordiska Hem boots Marzio väska Louis Vuitton smycken Caroline Svedbom

Sådär har min vecka sett ut, nu väntar vid med spänning på nästa vecka och vad den har att erbjuda 🙂

Önskar er en fantastisk fredagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “En hel vecka fylld av dagens outfit”

  1. Exakt samma trötthet här, har känts som jag haft en tung järnmöss på mig hela dagarna! Men igår när vi hade så fint väder var det tack o lov bättre. Ha en bra helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *