0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

(Det här är ett samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar)

Söndag! Oftast en dag där jag tar det väldigt lugnt, idag har vi varit i Vaxholm, på Magasinet och avnjutit en underbar Afternoon Tea, ett vinteralternativ till Hembygdsgården eftersom dom stänger. Här betalar man en summa och får äta hur mycket som helst utav det magiskt stora uppdukade bordet av godsaker, allt från nyttiga smörgåsar till onyttiga bakverk, och självklart måste man smaka det mesta 🙂 väl hemma hamnade jag i soffan med datorn i knät där jag besökte några hemsidor för att få lite inspiration, både till hemmet och till garderoben. En av sidorna jag besökte var Ellos, en sida som jag gärna återkommer till när det gäller heminredning, tycker dom är fantastiskt duktiga! Valde ut några av mina favoriter som jag gärna skulle möblera med här hemma…

Serveringsvagn i mässing

 Snygg glasburk att lägga godis eller en fin ljusslinga i

Julstjärna i papp (bara 79 kr)

Gardinlängder i sammet, hur snygg är inte dessa till jul!!!

Fårskinnsfäll från Sheperd 

Om jag hade en trädgård/uteplats skulle jag definitivt ha en eldstad att tända på kvällarna

Fina ljuslyktor i 3-pack

Ljuskrona i mässing metall, fin att ha över middagsbordet vid jul

Halmstjärna att dekorera med

Visst finns det mycket snyggt? Och ännu mer nyheter hittar ni här hos Ellos

Nej nu är det dags att ta tag i middagsbestyren, tiden går fort när man fastnar framför datorn 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »