(Det här är ett samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar)

Nu är det shopping och tipstajm igen! Jag har varit lite uttråkad på kvällarna så jag har googlat runt på massor av sidor för att själv hitta lite inspiration. Som vanligt är en av sidorna Ellos, senast tipsade jag om ny inredning men ikväll har jag riktat in mig på mode och skönhet, en värld för sig själv men som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag blir som ett barn i en godisaffär när jag sitter och letar efter inspiration. Tänk så löjlig man kan vara.. haha.. men alla har vi olika intressen. Och sen gör jag det naturligtvis för er skull också, så ni inte ska behöva lägga ner tiden på att titta runt och leta utan nu får ni tipsen serverade på silverfat :-). Så här ser kvällens tips ut…

Vad sägs om en snygg sminkväska från Marimekko finns också en liten necessär i samma mönster från Marimekko

Hårblås och plattång från GHD enligt mig det bästa för håret, det paketet får gärna ligga under granen i jul

Röda läppar går alltid hem läppstift från Clarins

snygg Spetsklänning från Joelle

Sammetsjacka i bombermodell

Fantastisk spetstopp finns i 5 olika färger

Blus med knyten i ärmen

Omlottklänning i velour

Mjuk luvtröja från Dagmar

Rutig kavaj säsongens ”must have” plagg

Hoppas ni tyckte om något av det jag plockat ut, all skönhet hittar ni Här och allt mode hittar ni Här

Ha en mysig shoppingkväll 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *