11 november 1968 var dagen då jag såg dagens ljus för första gången. Jag föddes i Ljusdal i Hälsingland och lämnade köpingen när jag var 18 år för Västerås, där jag sen bodde i 20 år. Sedan 11 år tillbaka är jag bosatt i Stockholm och det var där jag firade min födelsedag i lördags, efter ett firande med nära och kära i fredagskväll. Mycket firande blev det :-). I lördags morse vinkade jag hej då till mina föräldrar som skulle bege sig av hemåt igen. Själv skulle jag göra mig iordning för att ta mig ner på stan för att få en hel dag/kväll där jag skulle få välja födelsedagspresent och fä massor av mat och dryck.

Efter noga övervägande så föll mitt val på ett par örhängen från Oscar de la Renta som jag tittat på en tid, hos Nathalie Schuterman. Därifrån gick vi tvärs över gatan för att äta lunch och dricka champagne på Rich.

Efter att vi mättat våra magar och njutit av ett glas Pol Roger tog vi en promenad till Hotell At Six för att sippa på en drink i deras cocktailbar. Här börjar jag känna att tröttheten börjar komma och att drycken ger ett brus… hade kunnat somna sittande, haha! Kände själv vilket trevligt sällskap jag blev för en stund :-). Efter att ha smuttat på en god drink gjord på vodka, jordgubbar och champagne tog vi en svalkande promenad till nästa ställe, Kasai, där kvällens middag skulle intas. Här fylldes glasen och tallrikarna på igen och återigen föll jag i ”koma”, ni vet den där känslan när man njuter av varje sekund och man vill så mycket men man orkar inte riktigt, precis där hamnade jag! Trots tröttheten hade jag en underbar dag på självaste födelsedagen, en dag jag sent kommer att glömma. Det jag funderar på just nu är hur min 50-års dag kommer att bli när jag blev så här firad i år.

Ett stort tack till Er alla som gjorde min födelsedag till vad den blev och ett stort tack för alla hälsningar på Instagram och Facebook, det betyder oerhört mycket för mig!

Tänkte att ni med bilder skulle fä följa med under lördagen…

 

 

 

 

Som ni ser hade jag en fantastisk födelsedag 🙂

 Nu är det snart helg igen och dags för nästa firande, på lördag är det kalas i Västerås för imorgon fyller min yngsta lilla skatt 20 år! Kan  knappt fatta det 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “11 november 1968

  1. Ser fantastiskt ut (bilderna syns 😉 ) Jag var på kasai för första ggn tidigare i hösts, såååå gott! Verkligen mina smaker 🙂
    (på måndag ska jag möta upp målaren 🙂 )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *