Måndag, Fåfängan, jullunch och ett glas vin, kan det bli en bättre start på veckan? Jag tycker om när det händer grejer och man kan vara lite spontan. I måndags var jag och en kollega upp till Fåfängan för att äta jullunch. Jag hade räknat med ett något mindre julbord med tanke på att det var lunch, men det var hur mycket mat som helst, allt serverades och det smakade fantastiskt gott. Känslan av att få äta av den första julmaten är lite speciell, då vet man att det snart är jul och tomten knackar på dörren (eller kommer ner genom skorstenen 🙂 ). Eftersom det var måndag och för mig den tråkigaste dagen på veckan så slog vi till och med till på ett varsitt glas vin till maten. Så där satt vi och njöt av god mat, ett glas vin, en fantastisk utsikt och en sprakande brasa i öppna spisen. Tänk om alla måndagar var så här 🙂


Nu hade vi inte det bästa vädret här i huvudstaden i måndags men annars är det en magnifik utsikt över Stockholm från Fåfängan.

Nu får jag vänta till mammas julbord dukas upp på julafton 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *