Snart är det dags att griljera skinkan

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second
  1. Hohoho!! Nu är det inte många dagar kvar, nu ska säcken fyllas, godiset stoppas i munnen och skinkan griljeras. Jag ligger ju lite före i tiden och gjorde faktiskt min skinka redan förra veckan, jag tycker julen är mysigast före jul, efter jul kan jag ta bort allting på engång och inte äta någon julmat alls. Men nu före jul tycker jag det är jätteroligt att pyssla och fixa. Jag gör min egen skinka, dvs att jag grillar den i ugnen i några timmar och sen griljerar jag den och gör den fin för att ställas fram på bordet. Jag har ett recept sen gammalt på hur man griljerar skinkan som jag tycker är väldigt gott och idag tänkte jag dela med mig av det till er om det är så att även ni ska griljera skinkan till jul.

Griljera skinka

4 msk senap (jag använder Slotts)
1 msk sirap
1 msk potatismjöl
1 äggula

Blanda alla dessa ingredienser. Bred paneringen på skinkan och strö över ströbröd.
Sätt ugnen på 200 grader och ställ in skinkan i ca 15 – 20 min, till den får en gyllenbrun färg. Låt sen skinkan svalna innan ni sätter er ner för att njuta av årets första skinksmörgås 🙂

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »