0 0
Read Time:33 Second

london shopping

London shopping, ja förra veckan blev den en tur och retur till London över dagen för lite shopping, en spontan grej som man inte gör så ofta men det var superkul och kommer att göras om fler gånger. Har fått önskemål från många av mina fina läsare att jag skulle visa vad jag köpte, och det kan jag naturligtvis göra, men den här gången blev det mest skor i mina påsar… börjar inse här hemma att jag borde göra något skoskåp eller dylikt, för nu börjar det bli rätt trångt i min skogarderob :-). Dagen till ära blev det en blandning av Chanel, Michael Kors, Louis Vuitton och Kurt Geijer…

london shopping

London shopping 2

London shopping 3

London shopping 4

London shopping 5

London shopping 6

London shopping 7

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “London shopping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »