0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Afternoon Tea tycker jag är ett mysigt sätt att umgås med nära och kära. En kväll innan jul var jag och min bästa väninna på Grand Hotel på Afternoon Tea, en av mina fina presenter som jag fick utav C när jag fyllde år. När man kommer upp i den här åldern då man har en hel del saker så uppskattar jag väldigt mycket att få upplevelser, och det här var en sådan present. En torsdagskväll , Cardierbaren var mer än full denna kväll, som tur var hade vi bokat bord för det var kö för att få komma in och få ett bord. Så där satt vi och njöt av att ha liten egen tid tillsammans, dricka lite gott te och formligen proppa i oss godsaker. Det var full uppståndelse runt omkring där vi satt, vi förstod ju att det inte var vi som var av uppståndelsen, nej då, det var Björn Borg som satt vid bordet bakom oss :-). Medan övriga gäster knuffade sig fram för att ta selfie med denna ”gamla” tennisspelare fortsatte vi att njuta av vårat tre våningar höga kakfat som var fyllt med det allra godaste. Det här är verkligen ett tips för er som inte vet vad ni skall köpa till era väninnor i present, köp en upplevelse, något som ni kan göra tillsammans, få lite tid tillsammans i lugn och ro, där det finns tid för återhämtning och där man tar sig tid att prata om saker och ting som man annars kanske inte hinner med, det är värt hur mycket som helst. Jag njöt för fullt av min fina födelsedagspresent…

Önskar att jag fyllde år oftare 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »