Ta helikoptern till Grand Canyon och drick champagne

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

Visst låter det som en dröm? Att ta helikoptern till Grand Canyon och dricka champagne! Den drömmen har för mig blivit sann! När jag var i Las Vegas blev jag upphämtad med en limousine. Blev skjutsad till ett flygfält där helikoptern väntade som skulle ta mig ut till Grand Canyon. En helikoptertur på ca 40 minuter.

Turen ut till Grand Canyon var helt magisk, att  försöka återge det med mina bilder går inte. Det ni ser är ingenting av vad själva upplevelsen var. Den var och är helt oförglömlig!!

När vi passagerare klev in i helikoptern fick vi först en instruktion om säkerhet och runt midjan fick vi en livväst. Vi fick även information om att det inte hänt någon olycka på dom senaste ”20 åren”. Igår läste jag på nyheterna att det skett en olycka precis där vi flugit in. 3 britter hade dött, ännu ingen orsak till olyckan. Dessutom med samma helikopterbolag som jag flög med. Fruktansvärt!

Nåväl, resan gick bra och det var en magisk känsla att gå där på Grand Canyons klippor och se sig omkring och dessutom få sippa på ett glas champagne 🙂

Grand Canyon finns upptagen på flera listor över världens sju naturliga underverk, även om ingen av dem är officiell. Och jag lovar, det är ett underverk!

Grand Canyon är ett eroderat ökenlandskap i nordvästra Arizona, USA och floden som rinner där är Colorado floden. Mycket mäktigt!

Grand Canyons bosättarhistoria sträcker sig 10 500 år tillbaka i tiden, dit de första bevisen för att människor bosatt sig där Grand Canyon sträcker sig. Människor har bott i området i åtminstone 4000 av de åren.

Lite picknick innan färden gick tillbaka…

På väg in över Las Vegas igen 🙂

Resan till Las Vegas och sen besöket på Grand Canyon är två check på min bucketlist som jag är SÅ nöjd över att jag gjort!

Nu börjar min resa gå mot sitt slut och på torsdag landar jag på svensk mark igen med ett bagage fyllt av många härliga minnen.

Många varma kramar från Florida!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Ta helikoptern till Grand Canyon och drick champagne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »