Nu blomstrar det hos Wexthuset

0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

(Det här är ett samarbete med Wexthuset och innehåller annonslänkar)

Våren är snart här och hos Wexthuset börjar det blomstra. Det är snart möjligt att sätta frön i lådor och rabatter. Det är också snart dags, när kylan på nätterna försvinner, att sätta ut dom första fina vårblommorna. Blommor som låter oss blomstra in våren. Visst låter det härligt?
Jag förmodar att ni är många med mig som längtat till den här årstiden. Tiden då alla fina färger i naturen spricker upp och välkomnar sommaren.
Tiden på året där vi får ljusa morgnar och kvällar, där dagarna känns längre. Att solen tittar fram innebär också att vi får vår dos av D-vitamin för att må lite bättre.

Någonting mer som får oss att må bättre är ju att vi kan sitta hemma och planera vad vi ska ha för blommor, växter och lökar ute i trädgården och beställa på nätet. Vare sig man bor i hus eller lägenhet så är det mysigt med lite blomster.

Eftersom jag själv bor i lägenhet så blir det plantering i krukor. Det gör sig bäst här på min balkong 🙂 dessutom har dom ett stort sortiment på just odling i krukor och i lådor. Vad tycker ni om dom här odlingssäckarna? Jag tycker dom är supersnygga!

Vilka är era favoritblommor? Vilken färg föredrar ni på blommorna?

Själv är jag barnsligt förtjust i vita och blå blommor med mycket gröna blad den här tiden på året. Vintertid hemma är det bara gröna växter och när jag köper snittblommor blir dom oftast vita.

Fina blommor i hemmet är en lika fin accessoar som en snygg handväska till outfiten. Det ger det där lilla extra och jag mår så mycket bättre.

Wexthuset har naturligtvis hemleveranser men är lite försiktiga fortfarande med vissa leveranser med tanke på kylan. Vi vill ju inte att blommorna ska ha frusit när dom kommer fram. Men beroende på vädret så räknas leveranserna vara igång runt v 10. Så nu kan ni sätta er ner och planera och beställa era blommor i lugn och ro 🙂

Hoppas ni haft en fin skärtorsdag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »