(Det här är ett samarbete med Swiss Clinic och innehåller annonslänkar)

Nu har jag fyllt på skönhetsförrådet från Swiss Clinic igen 🙂
Den här gången blev det en ny microneedling. Ett paket med både microneedlingen och 3 ”dry mask”
Ett paket som gör underverk för huden!

Med microneedlingen kan du säga hej då till förstorade porer, orenheter och lägga till kraftfulla egenskaper för anti-age.
Masken tillsammans med potenta aktiva ingredienser är utvecklade för att bidra till att jämna ut rynkor samt strama åt och föryngra huden. Och tillsammans med vår Skin Roller förbättras denna effekt ytterligare.

Skin rollern (microneedlingen) finns i 2 olika nållängder, 0,2 mm och 0,5 mm. Den längre nållängden går längre ner i huden och är bra för åldrande hud, så den använder jag.

Bästa effekten på behandlingen får man om man behandlar i 3 dagar och sen vilar i 5 dagar. Just för att huden ska hinna återhämta sig och förnyas. Detta upprepas två gånger till. Så sammanlagt för man behandlingen 3 ggr.

Face Dry Mask är en torr mask, enkel att ta på och ta av, helt utan kladd och obehag. Behandlingen är enkel, snabb och lyxigt behaglig. Traditionella ansiktsmasker kräver att du sköljer av ansiktet med vatten efteråt vilket har en uttorkande effekt. Face Dry Mask ska man inte skölja av vilket gör att huden lämnas återfuktad och jämn, som en primer, i perfekt skick efter varje behandling, vilket gör den lika bra som morgonrutin som en kvällsrutin. Synlig effekt redan efter 15 minuters användning och effektiv och verksam i hela åtta timmar.

För att aktivera masken så masseras den försiktigt 3-4 gånger sen låter man den som sagt vara i 15 minuter. Så känner man hur cirkulationen kommer igång.
Masken kan återanvändas 3 gånger så stoppa tillbaka den i förpackningen efter användning.

En mask med riktig ”askungeeffekt”

Glöm inte att köpa till en rengöringsspray till rollern. Rengöres både före och efter behandligen.

Paketet med rollern och 3 masker hittar ni HÄR

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *