Nu är dom 7 inspirerande outfitsen här igen!

Ytterligare en vecka har passerat och jag är nu jobbat 2 veckor sen semestern. Satan vad tiden går fort. Dessutom har det hänt så mycket kul den här veckan. Möten med nya härliga människor som jag hoppas ska leta till nåt bra. Och som jag hoppas kunna återkomma till och berätta om det blir som jag vill…

Annars är det väl som vanligt. Livet går sin gilla gång. Kliver upp på mornarna och åker till gymmet. Går sen till jobbet och efter jobbet hem och laga middag. Snacka om vanemänniska 🙂

Det är tur att jag har så mycket annat roligt som händer i mitt liv 🙂

Nu är det iallafall min favoritdag fredag och det är så skönt! I helgen har jag inga större planer. Skulle vilja åka på lite utflykt men det får vädret avgöra så jag tar det lite som det kommer. Träna lite grann och fortsätta rensa garderoben. Snart snart kanske det kommer en liten (stor) Bloppis. Men jag tänkte som vanligt börja med att bjuda hem dom som vill komma hem till mig och shoppa först.
Men jag återkommer när jag är klar. Förmodligen mot löning…

Men det är ju inte därför ni är här inne idag, för att jag ska berätta att jag håller på att rensa garderoben. Jag förmodar att ni är nyfikna på hur dagens outfit sett ut under veckan?! Jag ser att jag missat lite från semestern och har tagit med den bilden också. Hursom så hoppas jag att ni hittar nåt roligt….


Klänning från Tullhuset (flera år gammal) Sandaler och väska köpta på Santorini


Blus Thelma & Mia Tullhuset Living Kjol DAY Tullhuset Living Sandaler Santorini Väska ZARA


Klänning ZARA sandaler IUNIKII Tullhuset Living väska köpt i Turkiet


Tröja H&M kjol Isabel Marant väska YSL skor CC Skor


Klänning SAND Copenhagen sneakers Filippa K väska ZARA


Och så här kan det bli när man inte tror att fotografen ser 🙂
Klänning SAND Copenhagen Skor från Santorini Väska Louis Vuitton halsband IOAKU


Topp och byxa SAND Copenhagen väska ZARA

Det var det om den här veckan, så ser vi fram emot nästa vecka får se vad den har att bjuda på 🙂

Ha nu en fin helg!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “7 dagars outfit att inspireras av

  1. Jag håller med Eva! Toppen från Sand var superfin men allt det andra var i vanlig ordning topp! Ha en fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *