(Det här är ett samarbete med Swiss clinic och innehåller annonslänkar)

Nu är jag här igen med mina skönhetstips!

Det är inte långt kvar, om ni inte redan börja känna det, att huden börjar bli riktigt torr efter sommaren?!

Det är dags att smörja och fylla på med fukt!

A och O för en ”hållbar” och fräsch hud är…. som jag sagt så många gånger!
Att tvätta ansiktet morgon och kväll.
Det är ett fördärv att låta sminket sitta kvar när ni går och lägger er på kvällen.
Jag lovar er, att gör ni det under väldigt lång tid så kommer ansiktet att se så många år äldre ut.
Är det värt det?

Jag har skrivit om den förut och jag gör det igen…

Microneedling

Microneedling – Microneedling är en hudföryngrande behandling som kan göras i hemmet eller på klinik. Med hjälp av en Skin Roller (även kallad dermaroller), som penetrerar huden med en mängd mikronålar och skapar tusentals mikrokanaler, orsakas en kontrollerad skada i huden. Detta stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud. Och resultatet syns väldigt snabbt.

 Jag har fått en helt annan lyster i huden och dessutom är den inte lika torr längre eftersom jag kan tillsätta ett serum efter behandlingarna som går djupare ner i hudlagret.

Det är ett bra alternativ till att ge huden fukt.

Sen gäller det att smörja in sig ordentligt också!

Detta tre-stegs kit är den ultimata anti-aging rutinen för att förbättra hudton, elasticitet och minska fina linjer och rynkor. De tre produkterna är en effektiv och multifunktionell bas-serie med noga utvalt innehåll. Varje produkt innehåller ett flertal aktiva ingredienser som har kombinerats i unika bindningar för optimal effekt och resultat för respektive område produkten är avsedd för. Ett underbart kitt för ansiktet.

Ansiktsserumet har en högkoncentrerad, lätt och silkeslen formula med fem hyaluronsyror och fem peptidkomplex – essensen i Swiss Clinics PENTA-teknologi. Den höga koncentrationen av dessa fantastiska ingredienser med anti age-effekt främjar en intensiv återuppbyggnad av huden genom att bevara elasticiteten och motverka att huden blir slapp.

Nattkrämen – En smörliknande konsistens för omedelbar komfort, mjukhet och lyster som ger välgörande vila åt din hud under natten. Applicera denna ljuvliga creme innan du går och lägger dig. Efter bara några minuter känns din hud mjuk och len. Den återställer och förtätar vävnaderna, vilket ger en slät och vacker hudton. Den innehåller dessutom aktiva ingredienser för en dränerande effekt och motverkar den svullnad som lätt kan uppstå under natten.

Eye cream – Den här effektiva ögoncremen är speciellt framtagen för det känsliga området runt ögonen och passar särskilt för trötta ögon

Det här underbara paketet hittar ni under Heroes Collection kit

Sen får ni inte glömma händerna!

Är det nånstans åldern sätter sig så är det på händerna och halsen.
Den här handmasken har jag köpt som jag ska prova.. ska bli intressant.

Hand dry mask i 3-pack. Finns även att köpa i singel förpackning
Hand Dry Mask är Sveriges första vattenfria handmask med aktiva ingredienser impregnerade i textilen. Masken kan användas tre gånger.

På swiss clinics hemsida hittar ni många fina produkter för att hålla liv i skinnet 🙂

Det här är också väldigt bra julklappar….

Hoppas ni haft en bra start på veckan.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *